Τραπεζαρία: Τα must-haves για το απόλυτο καλοκαιρινό τραπέζι

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που έχουμε συνδυάσει με διακοπές και ξεκούραση και αποτελεί την ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας, αλλά και την διακόσμηση του χώρου μας. Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο το ελληνικό καλοκαίρι από τις οικογενειακές στιγμές και τα ανέμελα παρεΐστικα τραπέζια του Αυγούστου. Στη Melinen διαθέτουμε την πιο ιδιαίτερη συλλογή λευκών ειδών που θα ταιριάξει σε κάθε στυλ τραπεζαρίας και θα αναδείξει μοναδικά τη διακόσμηση του χώρου σας. Όποια και αν είναι η αισθητική που σας αντιπροσωπεύει, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα must-haves για το απόλυτο καλοκαιρινό τραπέζι.

1. Traditional style

Εάν βρίσκεστε στο εξοχικό σας για το καλοκαίρι ή το σπίτι σας είναι διακοσμημένο σε μια πιο παραδοσιακή αισθητική, δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι σας ένα καρό ή ένα ριγέ τραπεζομάντηλο. Σε οποιαδήποτε απόχρωση και αν επιλέξετε με βάση τα χρώματα του χώρου σας, ένα μοτίβο θα ανανεώσει την ατμόσφαιρα και θα χαρίσει στην τραπεζαρία σας μια ρουστίκ λεπτομέρεια που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Συνδυάστε το με ένα μπουκέτο λουλούδια ή ξύλινα διακοσμητικά για να πετύχετε το απόλυτο παραδοσιακό στυλ που αναζητάτε.

2. Black & White style

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξετε τις ασπρόμαυρες αποχρώσεις σε μια καλοκαιρινή τραπεζαρία. Μπορείτε να επιλέξετε ένα λευκό, μαύρο, ή γκρι τραπεζομάντηλο ή σουπλά ως βάση για τα χρώματα του τραπεζιού σας και να το διακοσμήσετε με γυάλινα ή πορσελάνινα σερβίτσια. Είτε πρόκειται για μονόχρωμη, είτε για κάποια επιλογή με ένα απλό μοτίβο, τα ουδέτερα χρώματα θα χαρίσουν στην τραπεζαρία σας μια αίσθηση ηρεμίας και θα δημιουργήσουν μια γαλήνια Αυγουστιάτικη ατμόσφαιρα.

3. Vintage style

Τα vintage λευκά είδη και οι διακοσμητικές αντίκες μπορούν να συνδυαστούν άψογα αν επιθυμείτε για το τραπέζι σας μια αίσθηση βγαλμένη από άλλη εποχή. Ειδικά αν η τραπεζαρία σας αποτελείται από ξύλινα έπιπλα, ένα παστέλ σχέδιο θα αναδείξει το χώρο σας και αν συνδυαστεί με ένα φλοράλ σερβίτσιο σε ένα πιο έντονο καλοκαιρινό χρώμα, σίγουρα θα απογειώσει την vintage αισθητική σας.

4. Minimal style

Ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα τραπέζι που αποπνέει διαχρονικότητα και κομψότητα είναι να χρησιμοποιήσετε ολόλευκα ή παστέλ μπεζ λευκά είδη, σε συνδυασμό με γυάλινα ή ανοιχτόχρωμα μίνιμαλ σερβίτσια. Για να αναδείξετε ακόμα περισσότερο την μίνιμαλ αισθητική στο χώρο σας, μπορείτε να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας με ένα όμορφο βάζο με καλοκαιρινά λουλούδια, ή μικρά κεριά με ένα διακριτικό άρωμα

5. Boho style

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα statement τραπεζομάντηλο για να πάει ένα καλοκαιρινό τραπέζι σε άλλο επίπεδο. Σε μια boho τραπεζαρία τα ζωντανά σχέδια και χρώματα θα χαρίσουν στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή πινελιά, ενώ αν ο χώρος σας έχει ήδη έντονα χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σουπλά με ένα boho μοτίβο σε παστέλ αποχρώσεις. Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του τραπεζιού σας με μια σύνθεση αποξηραμένων λουλουδιών με Pampa Grass σε ένα ψάθινο καλάθι.

Όποιο και αν είναι το στυλ που σας εκφράζει, είναι σίγουρο ότι στη Melinen θα βρείτε τις πιο ποιοτικές και στυλάτες επιλογές για να χαρίσετε στην τραπεζαρία σας την αίσθηση ανανέωσης που αναζητάτε.

Στη Melinen μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε λευκά είδη για το σπίτι. Επιλέγουμε υφάσματα που έχουν σχεδιαστεί στην Ελλάδα, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να ζείτε με απόλυτη ποιότητα και μοναδική άνεση στο σπιτικό σας.

Ακολουθήστε μας στα social media της Melinen. Βρείτε τη σελίδα μας στο Facebook, το Instagram και το PinterestΕπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα πάνω στον εξοπλισμό του σπιτιού σας και προσθέστε λευκά είδη υψηλής ποιότητας σε απόλυτα προσιτές τιμές.